Ruha Cipő Sportruha Rendelés Angliából

Ruha Cipő Sportruha Rendelés Angliából

Ruha, cipő, sportruha rendelés Angliából. Ma már szinte minden boltból lehet rendelni Online. Mint pl a SportsDirect ahol nagyon jó sport ruhákat árulnak sokszor fillérekért a magyar árakhoz képest.vásárlás angliából

Adidas, Lonsdale, Umbro, Nike, Puma, ruhák és cipők rendelése.

Az árát olyan alacsonyra leviszik hogy az emberek nem tudnak ellenállni.

A Next ruházati bolt, mint tudjuk jó minőségű és COOL ruhákat cipőket árul és sokan onnan rendelnek főleg a gyerekeknek.

Az utcán is sokszor meg lehet ismerni a NEXT ruhákat a gyerekeken, a stilusuk miatt ami majdnem csak a Nextnek van. Más ruha gyártók is próbálják lekopírozni, de eddig nem nagy sikerrel .

A Clarks cipő szerintem az egyik legnépszerűbb cipő Angliában és sok más országban is. Szinte ki sem lehet nyűnni, mert annyira jól megvannak csinálva. Az mellett jól néznek ki és rettentő kényelmesek. Szinte nem is érezni hogy a lábunkon van. Nem a legolcsóbb cipő de ha azt nézzük hogy évekig eltart és mennyire kényelmes akkor a legjobb vétel.

A George ruhák vagy Asda élelmiszerek szintén népszerűek és olcsók. Asda élelmiszereket is sokan vásárolnak Angliából és szállítjuk haza.

Ezek mellett még van H&M, Top Shop, Gap és sok más bolt ahol szintén jó cuccokat lehet kapni.

Mi kell a ruha és cipő boltokból online  rendeléshez?

Kell egy Angol cím ahova küldetik és egy angol telefonszám (Angol címet és  telefonszámot biztosítunk) és  egy Visa vagy MasterCard dombornyomású, vagy Elektron kártya amivel megrendelik az arút a boltokból  es Amazonrol – Ebayről. Ebayen lehet visa vagy Master kartyaval is fizetni, vagy Paypallel ha van.

Teljesen mindegy honnan rendelnek, az Angliai csomag gyűjtő raktárunk szívesen fogadja a vásárlásaikat és tőlünk minden héten mennek a csomag furgonok Magyarországra és viszik haza a megvásárolt árúkat.

Nem kell hozzá semmi más mint egy emailt írni hogy jönni fog valami a nevükre és kiértesítjük mikor megérkezik és a hétvégére már otthon is lehet.

Nincs bürokrácia, nem kell semmire felíratkozni. Több éve folytatjuk tevékenységünket és sok ezer csomag jutott Magyarországra a közreműködésünkkel.

Nem kell vámot fizetni Magyarországon az Angliából érkező csomag tartalmaira.

További érdeklődésekre szívesen és gyorsan válaszolunk Email link      

Incoming search terms:

© 2013 Csomagszállítás Csomagküldés Vásárlás Angliából