Rendelés Angliából

Rendelés Angliából

Angol címhasználat Angliai vásárláshoz

Ha rendelni akar Agliából a használja a szolgáltatásunkat. Rendelés Angliából egyszerű, olcsó és gyors. Tudjuk hogy sok eladó nem szállít magyarországra és abban az esetben direkt az angliai raktárunkba küldethetik a terméket ahonnan haza szállítatjuk vagy postával, vagy pedig csomag futár szolgálattal. Angol címet és telefonszámot is biztosítunk.

Mi kell az Angliából rendeléshez? Dombornyomású VISA vagy MasterCard. A legjobb a VISA, mert azt sokkal több helyen fogadják el.

Haza is tudjuk szállítani vagy pedig megrendelhetik a saját szállítójukat.

Ebayről, Amazonról Angol boltokból mindenki megtudja rendelni amit akar rendelés angliából. A Szuper Duper olcsó 3500 forintos csomagszállítás díjjunkkal haza is szállítjuk olcsón ha nem haladja meg a méreteket amik a Kezdőlapon találhatók.

Mennyi idő alatt ér haza a csomag? Több mindentől függ. Az eladó milyen gyorsan postázza hozzánk, a posta milyen gyorsan viszi ki Magyarországon. Ha csomag futárral megy akkor felveszik tőlünk Pénteken és Vasárnap otthon van. Vagy pedig ha kieső részre mint pl a Nyírség vagy Pécs környékére megy akkor 3 nappal később Szerda körül ér a címre.

Rendelés Nextből, George, Clarks cipő, Matalan, SportsDirectből, Lonsdale rendelések, Umbró rendelés, Nike és Adidas cipők rendelése.