Olcsó Csomag Raktár Angliában

Olcsó csomag raktár angliában

CsomagBroker: 3500 Forint 5 kilóig

Csomag raktár Angliában
Csomag Raktár Angliában

Olcsó Csomag Raktár Angliában

Nagyon sok egyéni vásárlónk van aki csak egy vagy két cuccot vesz. De vannak akik több tucatnyit és olyanok is akik rendszeresen vásárolnak és gyűjtik és mikor több csomag összejön küldetik haza, igy még tovább csökkentve a per csomag szállítási költséget..

Raktározás Angliában

Ruha, cipő, játékok, gyerek ruhák, gyerek cipők, Led tv, plazma tv, autó rádió, gps, mind mind olcsóbb mint Magyarországon. Van ügyfelünk aki kekszeket, csokikat, kávét, más élelmiszereket vásárol angliában és visszük haza nekik. Autó alkatrészeket sokan vásárolnak. Miért? Állítólag olcsóbb. Ezeket mind rendes Angol boltokból vásárolják. Nem Ebay vagy Amazon.

Még a haza szállítási díjjal is olcsóbb azt mondják. A csomag raktárunk angliában fogadja ezeket akár hétvégén is ha ide küldetik az eladóval és innen az angol raktárunkból továbbítjuk haza a heti furgonokkal, amik ki is viszik egyenesen a címükre otthon ugyanazért a 3500 forintért és semmivel nem kerül többe a hazaszállítás.

Sport ruhák mint Adidas vagy Lonsdale, Nike a helyi Sportsdirect boltokból könnyen beszerezhetők. A George ruhák az ASDA boltokban mindenhol kaphatók ahol szintén a legtöbb háztartási árút vásárolják Magyarországról mint például sampont, hajfestéket, fogkrémet, kekszeket, kávét. 10 dekás instant kávé 0.57 penny (kb 200 forint).

Ebay és Amazon mint köztudott nagyon olcsó a bolti árakhoz képest akár használt vagy új ruhát játékot vásárolnak. Az angol csomag raktárunkba ezekből érkezik a legtöbb. A Next boltból is sokan rendelnek.

Sok csomag jön amit az eladó ajánlottan küld és alá kell írni. Valaki mindig van a raktárunkban aki alá tud írni, igy biztosítva van hogy a csomag nem lessz vissza küldve a feladónak.

Hogy lehet felíratkozni csomag raktárunk használatára?

Küldjenek egy emailt a csomagozá[email protected] címre és pár perc múlva már használhatják is Angol címünket csomag fogadásra. Kiértesítjük emailben mikor csomag érkezik és rendezzük a hazaszállítását és egyenesen a címükre otthon. Nem találkozó helyen, nem benzinkúton, hanem egyenesen haza.  Egyszerű és olcsó és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Amerikából is érkeznek csomagok, Kínából, Hong Kong-ból, Ausztráliából, a világ minden sarkából.

Email: [email protected]

Használják Angol Raktárunkat. Ha 5-6-7 kilo alatt van 3500 forintért haza is visszük. (Ez állhat egy, vagy több kis csomagból amig nem eri el az 5 kilot vagy 6-ot vagy 7 kilót is vagy úgy valahogy). Bolond árak mi?? Ki kell próbálni és meg győződni.

  • Ebay Csomag Gyűjtés Angliában

© 2014 Csomagszállítás Csomagküldés Vásárlás Angliából