Ebay Csomag Gyüjtés Angliában

Ebay csomag gyüjtés raktár

Olcsó Ebay, Amazon, vagy akárhonnan máshonnan vásárolt árúkhoz csomag gyűjtő szolgálatunkat sokan használják, mert a spórolás fantasztikus és 3500 forintért haza is szállítjuk.

ebay csomag gyüjtésA csomagokat lehet gyűjteni akár két három hónapig is és nincs érte extra felár. Minden hozzánk érkező kis csomagért egy font (£1) raktározási díjat számolunk akármeddig is van nálunk a csomag. Nagyobb darabokért mint például babakocsi, autofelnik vagy gumik, nagyobb dobozok, 5 font darabja.

Raktározás Angliában, Csomagszállítás Angliából

Hogy kell használni csomag gyüjtő szolgálatunkat?

Írnak egy emailt hogy jönni fog csomag, hogy tudjunk róla és már jöhetnek is. Nem kell semmi jelentkezési lapot vagy akármilyen űrlapot kitölteni. Egy email és már küldjük is a címet ahova lehet küldetni a csomagokat és annyi az egész. Mindenkit kiértesítünk emailben mikor csomagja érkezik. Van aki egyet-egyet küldet hozzánk, van aki 20-30 darabot havonta, van aki annál is többet. A hazaszállítási ár amíg el nem éri az 5 kilót ugyanaz marad 3,500 forint. Ez állhat egy vagy akár 20 csomagból is amíg el nem éri a megadott méreteket vagy súlyt. Biztosítunk Angol címet, Angol telefonszámot ami szükséges az Ebayhez. Jönnek csomagok Kínából, Hong Kongból, Amerikából, a világ minden tájáról.
Aztán mikor azt mondják mehet haza,, Felrakjuk itt a furgonra és már megy is haza egyenesen a címükre. Nem átado pontra, nem benzinkút átvételi helyre hanem haza a cimre. Fizetni a sofornek lehet mikro átadja a csomagot. Egyszerűbb nem is lehet. Olcsó és egyszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Miért Csomagbroker csomag gyűjtő szolgálat?

Nem bérelt (self storage) raktárba jön a csomag ahol nincs aki átvegye, hanem rendes raktárba ahol mindig van valaki aki átvegye 24/7. legyen az regisztrált vagy síma csomag.

  • Emailben kiértesítünk mindenkit mikor csomagja jött, ezáltal a csomag könnyen nyomon követhető, mert ha nem érkezik meg bizonyos időn belül, lehet az eladótól érdeklődni hogy mi van a csomaggal.
  • Több éve vagyunk Businessben
  • Olcsó hazaszállítási díj
  • Ebay eladó nem szállít Magyarországra

Ha tőlünk nem kapnak emailt, akkor a csomag nem érkezett meg és még van idő a pénzt visszakapni. Több éve vagyunk businessben és bőven tudunk referenciát adni.

Olcsó szállítási díj ha az Ebay eladó nem szállít Magyarországra. Az 5 kiló állhat egy csomagból vagy több csomagból és így megoszlik, olcsóbbá válik a csomagonkénti szállítási kőltség. Ha belefér 10 darab akkor csak 350 forint a haza szállítási költség per csomag. Bővebb felvilágosításért csomag gyűjtő kérdéseikkel írjanak emailt vagy telefonon is érdeklődhetnek.
Email: [email protected]
Telefon: 07717 577 532 / 0044 7717 577 532

Mi az a “Self Storage” raktár?

Mondjuk van egy raktár komplex ahol üres garázs szerű helyiségeket lehet kibérelni és mindenki használja amire akarja. Ezeket körbe kerítik egy kerítéssel és csak olyanoknak adják ki akik valamit tárolni akarnak ott (nem műhelynek). Kapnak egy kódot a kapuhoz es egy kulcsot a lakathoz és amig fizetik a lakbért ott tárolhatják dolgaikat. De csak tárolásra lehet használni a helyiségeket.

Tehát “Self Storage” = Önraktározó, Saját raktározó, Ezekben nincs senki mert csak a négy fal van és méretben lehetnek akkora mint egy szekrény, vagy akár mint egy futball pálya is, attól függ az illető mekkora helyet bérel.

Vannak csomagszállító cégek akik ilyen üres helyiséget bérelnek és megkérik a felügyelőt hogy ha jön valami az Ő fakkjuk címére akkor legyenszíves átvenni. A felügyelőnek a munka ideje lejár délután fél öt körül és hazamegy és utánna már senki sincs ott reggel 8-9 óráig. Napközben sincs ott sokszor, mert semmi dolga és elmegy valahova. (mondjuk haza megy TV-t nézni)

Mi nem bérelünk ilyen helyiséget hanem saját raktárunk van ahol mindig van valaki átvenni a csomagokat. Ez azért előnyös, mert ha alá kell írni, vagy este jön a csomag, vagy hétvégén jön a csomag, mindig van valaki aki átvegye.

Mindennap kiértesítjük az ügyfeleinket mikor csomagja jött és ezáltal nyugodtabbak lehetnek. Ha nem jön meg időben akkor reklamálhatnak az eladónál még a lejárati időn belül ezáltal a pénzt vagy vissza tudják szerezni, vagy az eladó másikat küld.

£1 font raktározási díj csomagonként és nincs határidőhöz kötve mikor kell haza szállítani, (nagy csomagok mint babakocsik, gyerek ülések, felnik, nagy dobozok, 5 font darabja. A paletták más áron vannak) kérjük írjanak emailt az árakért.

Ha akarják 2-3 is hónapig gyűjtik ugyanazért az £1 fontért. Nem jön rá semmi más csak a haza szállítási költség ami 3500 forint 5 kiloig. Ha eléri az 5 kilót akkor újjat kezdünk és mehet tovább a gyüjtés.
Email: [email protected]