Csomag Postázás Angliából

Csomag postázás angliából.
Magyarországról elég sokan árulmak az angol Ebayen vagy éppen Amazonon is. Jaja!Csomag postázás angliából

Erre van csomag postázási szolgálatunk, mert innen gyorsabb is meg olcsóbb is angliába postázni. Egy bökkenője van hogy ki kell ide juttatni a cuccot.
Kis csomag postázás angliából szolgáltatásunk abból áll hogy ha valaki magyarországról az angol Ebayen akar árúlni mi elpostázzuk a termékeit innen angliából csak ki kell juttatniuk hozzank, de arra van egy csomó csomagszállító cég aki olcsón kihozza.

Egyik ügyfelünk bizonyos dolgokat árúl magyarországról az angol ebayen mert itt többért el tudja adni mint ott, de mivel az angol vagy éppen európai vevő (kb fele EU országokba megy) látta hogy kelet európa az eredő ország, egyből a -csiling-csiling-csiling csengő megszólalt az agyában, mert kelet európának van egy bizonyos rossz híre és sokan nem bíznak meg bennük.

Nem az eladókkal és az emberek őszinteségével van baj, hanem általában főleg az orosz maffia meg a szerb maffia meg a román maffia stb, hírnevével kapcsolatban, de ez az emberek agyában áttevődik a mindennapi életre is így nem bíznak meg a kelet európaiban akármi vagy akárki is legyen.

Ez az ügyfelünk beregisztrált az angol címre és elkezdte az angol címmel hírdetni a terméket és mit ad isten, többszörösét adja el mint mikor magyarországról arúlta. Míg eddig havonta 3-4 darab ment el ebből a nem egészen olcsó árúból, most heti 3-6 között megy el. Az mellett a postai kézbesítés is átlagban 2-3 hét volt akármelyik EU országba, most ott van a vevőnél 3-4 nap alatt.

Az történik hogy az ügyfelek ide küldik hozzánk terméket és mikor valaki vásáról elküldi a vevő címét email-ben, mi megcímkézzük és elpostázzuk. A kis csomag postázás angliából szolgálatunk megéri nekik, mert sokkal több hasznot csinálnak maguknak.

Az ügyfeleink olyan termékeket árúlnak amiből akár 20-30 is belefér egy dobozba amit kiküldenek, nem foglal sok helyet ugyanakkor hasznot hoz. Hetente háromszor postázunk ami engedélyezi hogy a vevőnek nem kell hosszú időt várnia hogy megkapja a terméket.

Mit lehet vagy érdemes az ebayen árúlni haszonért? Akármit. Kozmetika, Ékszer, Fűszerek, Ízesítők, Bőr cuccok, Kézműves cuccok, Esküvői kellékek, Otthon dekoráció, autós kellékek, használt vagy új dolgok amik kicsik mint pl alkatrészek legyen az elekronikai vagy autó alkatrész, függöny, párna huzat, millió és millió könnyen postázható dolgok.

A haszon az haszon akármennyi is legyen az. Mi is árulunk az ebayen és ha hoz 50 penny hasznot annak nagyon örülünk épp úgy mint mikor több száz font hasznot hoz valami, mert a haszon az haszon és ha naponta csak 5 fontot keresek a hónap végére már szépen összejön és az év végére még több.

Nagyon könnyű egy millió forintot évente félretenni magyarországon.  Kb 7 font haszon kell csak naponta és mire a gyerek 6 éves már összejön a házra való.